Matthew McConaughey er sannsynligvis en av de Hollywood-stjernene som har blitt avbildet og filmet oftest i bar overkropp. Han har blitt en favoritt blant det kvinnelige filmpublikummet gjennom romantiske komedier som «The Wedding Planner», «How to Lose a Guy in 10 Days», «Failure to Launch» og «Fool's Gold». Snart er han premiereklar i USA med nok en film i samme sjanger, nemlig «Ghosts of Girlfriends Past». Filmen er løselig basert på Dickens-klassikeren «En julefortelling», og Jennifer Garner har den kvinnelige hovedrollen.

Premiere

I et intervju med New York Daily News avslører han nå at fansen må finne seg i å se en betydelig fyldigere utgave av ham det neste året. For å fylle rollen sin i den kommende filmen «The Grackle» må han nemlig legge seg på en helt annen diett enn det han har gjort tidligere. Han her imidlertid forberedt på at paparazziene får bildene sine.

– De får de bildene også. De kommer til å få bildene fra siden der mange min henger over beltet, spesielt når jeg skal gjøre «The Grackle» og legge på meg ti kilo. De kommer til å spørre: «Hva skjedde?», og jeg kommer til å svare: «Det får dere se i filmen», forteller han.

Diett

Ifølge Imdb.com har «The Grackle» premiere i 2010. Karakteren i hovedrollen er ifølge McConaughey ikke en karakter som man noensinne vil se på omslaget av magasinet Men's Health. Men hvordan skal skuespilleren greie å komme opp i matchvekten?

– Jeg skal spise flere cheeseburgere. Det er favorittmaten min. Mannen som oppfant hamburgeren var smart; mannen som oppfant cheeseburgeren var et geni, erklærer han.

Her er traileren til «Ghosts of Girlfriends Past» som har norsk premiere 24. juli: