OSLO: – Det gikk veldig bra. Barna var veldig flinke og publikum var bra. Jeg var så nervøs, men da jeg kom på scenen, var det bare deilig. Dette kan vi jo, sa Maria Arredondo mellom alle klemmene etter premieren var ferdig sent i går kveld.

Imponert

– Maria er bedre enn noen gang. Hun har aldri vært bedre, og gjør alt i rett øyeblikk, sier sanginstruktør Torbjørn Neiman.

Han og regissør Trond Lie var inn og ut av salen under første akt, og regissør Lie trippet fram og tilbake.

– Vi har en stor stjerne i Maria, sier Lie etter premieren er overstått.

Manager Trond Fjeldmann var også til stede i publikum.

– Jeg er målløs. Jeg finner ikke ord for hvor imponert jeg er, sier Fjeldmann.

APPLAUS

Det var også publikum enig i. Salen var full av kjendiser, venner og foreldre. De applauderte iherdig etter Marias solonummer, og klappet også midt i sangene. I pausen var ordet fantastisk en gjenganger.

– Hun gjør en kjempejobb, og er like bra som Sissel Kyrkjebø. Hun har litt samme sanguttrykk som Sissel, sier Jan Eggum.

– Hun er helt fantastisk. Jeg vet hvor flink hun er med barna bak scenen også, for datteren min er med i stykket. Hun er nydelig og ekte både på scenen og privat, sier Kathrine Moholt.

– Det er strålende at hun snakker venndølsk. Hun er veldig sjarmerende, sier Marianne Vågås.

Maria er sjarmerende og kjempegod, hun er flott, gjennomført og ekte og det er helt topp at hun snakker venndølsk, sier Marianne Willumsen, som har en sønn på scenen.

Maria Arredondo ble plukket ut til rollen som Maria Rainer for halvannet år siden, og har den siste tiden øvd dagen lang. De siste dagene har vært nervepirrende for venndølen.