Sangerinnen har alltid vært svært hemmelig omkring privatlivet sitt. Men i denne månedens utgave av L. A. Confidential Magazine letter hun på sløret. Hun forteller om livet som artist, skuespiller, modell og kone.

Knowles giftet seg i april fjor med kanskje verdens største rapper, Jay-Z, etter å ha datet ham siden 2002. Og skal vi tro divaen selv, har hun aldri hatt noen kjæreste før ham. Derav ingen kjærlighetssorg.

— Dette er mitt første forhold. Jeg røper ikke mye om privatlivet mitt, jeg snakker ikke om det, men jeg er veldig, veldig lykkelig. Det er alt jeg vil si.

Hun sier likevel litt mer:

— Vi var sammen i lang tid før vi giftet oss. Vi hadde det ikke travelt. Karrierene våre gjør at vi ikke har et normalt, vanlig forhold.

Avviser kjærestetrøbbel

Det har vært spekulert i om ekteskapet hennes med Jay-Z er i ferd med å slå sprekker. Men hun parerer:

— Kjendis eller ei, vi er ikke perfekte, og det er naturlig at noen vil spre rykter om oss, og forsøke å skille oss. Du kan prøve å forsvare deg, men det er vanskelig når du leser ting, og folk alltid spør og graver. Du må ha et svært solid forhold, mye sterkere enn folk som ikke er i rampelyset.

Fornøyd med mystikken

Beyonce er likevel fornøyd med å ha vært i rampelyset over så lang tid, og samtidig ha beholdt så mye av privatlivet sitt privat.

— Det er fantastisk å ha vært med så lenge, og fortsatt ha beholdt noe av mystikken. Jeg har alltid ønsket å være kjent for musikken og sangene mine, og for det arbeidet jeg har gjort innen film. Og for å ha vært en hardtarbeidende person.

Hun sier hun ønsker å ha det så normalt som mulig omkring seg. Og mener det hjelper henne at ikke folk vet for mye om henne.

— Jeg liker at folk rundt meg ikke vet alt om meg. Det gjør at jeg føler meg litt normal fordi folk flest har det slik. Du teffer dem, og vet akkurat så mye om dem som de velger å fortelle deg. Og den du elsker vet alle detaljene om deg.

— Det er viktig for meg, slik at jeg kan føle det er noe normalt over livet mitt.

Eneste seriøse

— Og heldigvis har jeg ikke hatt noen break-ups. For dette er det første forholdet mitt, sier Beyonce til L.A.Confidencial Magazine.