Patti Scialfa har vært gift med Bruce Springsteen siden 1991 og de to har tre barn sammen. Hun har vært medlem av Springsteens backingband The E Street Band siden 1984, men i forrige uke måtte fansen finne seg i å se Sjefen & Co uten henne. Under konserter i Bosten onsdag i forrige uke forklarte Springsteen nemlig at kona måtte være hjemme etter å ha falt av en hest.

Hjemme

Ifølge People.com falt Scialfa av hesten like utenfor parets hjem i New Jersey. Hun ble forslått og fikk en del skrubbsår, men slapp unna uhellet uten bruddskader. Det er imidlertid ikke første gangen Scialfa går glipp av konserter med ektemannen. Bandet har spilt flere ganger uten henne mens hun har vært hjemme for å ta seg av parets tre barn. Under en konsert i Rotterdam i 2003 kom Springsteen med følgende melding for å forklare fraværet:

– Patti sender sine hilsener. Hun kunne ikke komme hit. Barna trenger henne mer enn bandet akkurat nå.

Konsert

Det er foreløpig ikke bestemt om Scialfa blir med Bruce Springsteen & The E Street Band når de kommer til Bergen 9. og 10. juni. Et annet bandmedlem, trommeslager Max Weinberg, blir sannsynligvis fraværende under konsertene i Norge. Weinberg er nemlig trommeslager i husbandet som skal sørge for musikalske innslag når Conan O' Brien overtar «Tonight Show» etter Jay Leno. O'Brien overtar som programleder mandag 1. juni og programmene sendes mandag til fredag hver uke. På Springsteens nettsider meldte Sjefen sjøl tidligere i år at Weinbergs sønn Jay skal vikariere.

Her er et klipp fra konserten i Hartford fredag. Sjefen og bandet hans gjør sin versjon av den ikke ukjente klassikeren «Wild Thing»: