— I mars fikk jeg diagnosen Hodgkins lymfom, som er en "heldig" versjon av lymfekreft der 90 prosent blir friske, skriver Schreiner i bloggen som er titulert "Greetings from Radiumshospitalet.

— Siden da har jeg mottatt cellegiftbehandling hver fjortende dag, skriver Schreiner som derfor har måttet holde seg hjemme fra turneer. En undersøkelse i forrige uke viser at behandlingen så langt har vært vellykket, og Schreiner er optimistisk.

— Sjansene er så gode som de kan bli.

Ser The Wire

Gitaristen forteller at han har dypdykket i platesamlingen mens han har holdt seg hjemme, samt pløyet gjennom tre sesonger av serien The Wire.

— Jeg har også brukt verdifull tid sammen med min datter Mari (10 måneder) og har trolig spilt mer gitar enn i noen annen periode de siste ti årene.

Har spilt inn sang

Schreiner ser nå framover, og har nylig spilt inn ei ny låt han har laget sammen med Turbonegers bassist Thomas Seltzer. Sangen "Destroy All Monsters" beskriver Schreiner som en mørk industriell rockelåt, og den skal brukes i soundtracket til det nye onlinespillet Age of Conan.

— Nå er jeg klar til å spille på festivaler i sommer, og skal levere varene, skriver Euroboy og avslutter innlegget med å takke fans, venner og familie for all støtten i den tunge tiden.