Hun sluttet å bruke sidene sine på Facebook, MySpace og Twitter i september, etter å ha lagt ut en melding om at hun hadde blitt en «neo-luddit».Ludditene var betegnelsen på de britiske tekstilveverne som på begynnelsen av 1800-tallet kjempet imot den industrielle revolusjonen, og brukes i dag om folk som kjemper mot teknologiske fremskritt, ifølge Wikipedia. Og Lily Allen hevder til Evening Standard at hun er konsekvent:

– Jeg eier ikke en BlackBerry. Eller en datamaskin. Jeg leser ikke engang e-post. Jeg brukte nettet på en virkelig destruktiv måte, sier Lily Allen, som følte hun måtte slutte helt å være på nett:

– Akkurat som jeg tror at alkohol— og dopavhengige må slutte å bruke alkohol for å se hvor negativt det påvirker dem. Følte jeg meg dårlig, så jeg etter negative ting som folk skrev om meg på nett for virkelig å underbygge mine egne følelser; «Se, jeg er stygg og fet».

Mens Lily Allen ble berømt for måten hun brukte MySpace for å dra i gang sin karriere på i 2005, akter hun nå å la være å legge ut det hun kaller «ubrukelig informasjon som folk kan bruke mot meg». (©NTB)