Skuespilleren er for tiden på prøve etter at hun i 2007 ble dømt for fyllekjøring, men Lohan ser ikke ut til å klare å komme seg unna uhell som involverer biler.

Maserati-uhell

Mandag krasjet assistenten den nye Maserati Quattroporten hennes. Det var ikke store skrammene — assistenten kjørte inn i en annen bil bakfra og skrapet opp støtfangeren, melder TMZ.com. Men uhellet i den hvite luksusbilen var bare det siste i rekken av flere episoder uheldige Lohan har vært involvert i de tre siste ukene.

Og et par til

13. mars kolliderte hun i en portstolpe utenfor Jack Nicholsons hjem i Hollywood Hills. Lohan kjørte i en Mercedes, og prøvde å komme seg unna paparazzier da uhellet skjedde.

Kun få dager seinere var hun involvert i enda et uhell da sjåføren hennes krasjet i en bom da han eskorterte henne hjem fra en kveld på byen i Los Angeles, melder Wenn.

Lohan var lenge mer kjent for festingen sin som filmkarrieren, helt til et hett forhold til DJ-en Samantha Ronson ble det folk snakket mest om.

Vil være i fred

I et ferskt intervju med E! News bedyrer Lohan at hun holder seg edru.

– Jeg drikker ikke, jeg bruker ikke dop og jeg lyver ikke, uttaler 22-åringen og la til:

– Hvis folk kunne la privatlivet mitt være i fred, det er faktisk ikke så spennende, kunne jeg kanskje fått en bra rolle. Men all den sprø fansen og bråket er distraherende.

Lindsay Lohan har spilt i blant annet «Mean girls» (2004), «Freaky friday» (2003) og «Foreldrefellen» (1998).

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix