Det er kvinnene i Storbritannia som har stemt, og over en fjerdel av dem hadde Pierce Brosnan på topp.

«Mamma Mia»-stjernen ble dermed den mest sexy irske kjendisen, og danket ut barske Colin Farrell. «Swat»-skuespilleren havnet på 2. plass. Tredjeplassen innehas av en mykere mann, nemlig Ronan Keating fra boybandet Boyzone.

Har vunnet flere kåringer

55 år gamle Pierce Brosnan fikk mange fans da han spilte den sexy agenten James Bond i tre filmer, og kvinnene løp til kinosalene for å se ham i «Mamma Mia» i fjor.

Han har tidligere vunnet flere «mest sexy»-kåringer, og ble blant annet kåret til den mest sexy mannen i live av magasinet People i 2001. De mest sexy kvinnene

De britiske mennene fikk også stemme frem de mest sexy irske kvinnene.

Det var Andrea Corr fra gruppen The Corrs som gikk av med seieren i mennenes kåring. På andreplass kom tv-programlederen Christine Bleakley. Nadine Coyle fra gruppen Girls Aloud runder av mennenes topp tre.

Kåringen ble utført av det britiske byrået Eulogy!. Det ble gjort for å feire Irlands nasjonaldag St.Patricks dag, som er til minne om landets skytshelgen St. Patrick. Det er tradisjon å kle seg i grønt på denne dagen, og irer over hele verden samles for å feste med øl og musikk.