Tidsfordriv **BOK:

Salman Rushdie: "Fury" (Jonathan Cape 2001)** Fjorten år etter Sataniske Vers er det igjen mulig å lese Rushdie i friluft uten å bekymre seg over beskjeggede aktivister med sverd. «Fury» er mannens siste bestrebelse, og her tar han skrittet bort fra India og over i New Yorks stressede hverdag. En ubehagelig bok om oppbrudd, identitet og dukker enda skumlere enn i «Child's Play». **VIDEO:

"Bridget Jones Dagbok" (Regi: Sharon Maguire 2001)** ...eller, om du heller vil ha den skjeggete forfatteren i en annen innpakning, dukker han opp her også. Etter en kort men minneverdig cameo kan vi spørre oss om hvilken film Rushdie dukker opp i neste gang. Og ja, resten av filmen er også verdt en helkveld for både gutter og jenter, med ekstra scener, intervjuer og masse snask. **CD:

"Luke Slater/Diverse Fear And Loathing" (React 2001)** Det er bare å innse at Thunderdome er for fjortiser på speed og Apoptygma Berzerk er for feige gothere. På denne doble skiva serverer Slater undergrunnstechno så hard at trommehinnene dine renner ut flere dager senere. En perfekt blanding av tech-house og techno har ført til en blanding som kanskje er å frykte, men langt ifra avsky. I tillegg er det funky coveret lagd av Designers Republic. Walter Wehus