Den kjente skuespilleren fra «Frustrerte fruer» var engasjert av Harrrods eier Mohammed Al Fayed for å åpne salget. Eva Longoria behøvde ikke stå i kø med resten av de kupplystne. Dagen før hadde 31-åringen fått en privat tur rundt om i Harrods butikker.

Hun kom standsmessig i vogn dratt av en hest. Longoria var pent kledd i en svart Dolce og Gabbana-kjole, skriver Reuters.

90 minutter

Ifølge blant andre The Mirror viste ikke Longoria seg bare frem. Fruen brukte også kredittkortet. Hun skal ha svidd av rundt 35.000 pund på vesker, sko og andre luksusprodukter på snaue 90 minutter. Vet man hva man vil ha, så vet man det.

Skuespilleren hadde ikke blitt overøst med gaver denne julen. Eva Longoria fortalte de fremmøtte journalistene at hun og forloveden, basketstjernen Tony Parker, ikke hadde gitt hverandre så mange gaver til jul. For de pusser opp hus og planlegger i tillegg et bryllup.

Paris

Paret planlegger å gifte seg i Paris i juli til neste år. Hun fortalte at det var tvilsomt at de kom til å få en lang bryllupsreise, på grunn av sine travle yrkesliv.

— Jeg filmer 10 måneder i året, så til bryllupet mitt får jeg nok bare en helg fri!