«Prison Break» er serien som egentlig bare skulle ha 13 episoder. Men historien om Michael Scofield som forsøker å få sin dødsdømte bror frikjent på finurlig vis, tok helt av. Så 13 episoder ble til en full sesong, som igjen ble til sesong to.

Brødrene blir spilt av Wentworth Miller og Dominic Purcell. I andre roller møter vi blant andre Peter Stormare, Sarah Wayne Callies og Wade Williams

Februar I Norge vises episode 13 kommende torsdag. Så blir det en pause.

— Vi må vente på USA. Der vises den 14. episoden i slutten av januar. Det er ikke klart når vi starter opp igjen i Norge, men det blir trolig i slutten av februar eller starten av mars, sier presseansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3. TV3 er ikke direkte misfornøyd med å ha valgt å sende «Prison Break».

— Er du gæærn! Det er det mest sette programmet vi har om dagen. Om lag en tredjedel av seerne er mellom 20 og 29 år, så det er midt i vår målgruppe. Serien treffer forholdsvis unge seere, sier Støldal.

Grovt språk I USA har serien fått stor oppmerksomhet på grunn av språkbruk og sexreferanser. Serien sendes klokken 20.00 i statene og har fått 14 år som anbefalt aldersgrense.

Til glede eller skuffelse: Ser du ferdig andre sesong, må du forberede deg på mer drama. For det er ikke sikkert det er slutt.

— «Prison Break» er en suksess i USA, så det er skrevet kontrakter for en tredje sesong, sier Glenn Ø. Støldal.

Reprise hver dag Har du gått glipp av alle epsiodene, eller bare har lyst til å gjennoppleve spenningen,viser TV3 alle episodene fra starten igjen hver ukedag.

Sendestart mandag 1.januar klokken 19.00.