I den ti episoder lange serien skal udresserte amerikanske kjekkaser forvandles til gentlemen gjennom blant annet kunstkurs, ikke ulikt det som skjer i filmen «Nikita».Den som Hall til slutt velger som sin elsker, vinner en bil, en leilighet og får en sekssifret årslønn. Viktigere for Jerry er det imidlertid at han skal være hennes følgesvenn på alle de røde løperne hun må spasere på.

— Noen av dem så herlige ut og jeg tenkte:"Mmmm. Dette kommer til å bli gøy". Andre så ikke helt gode ut og jeg tenkte «at noen av dem må raskt ut.»

— Da det bare var tre igjen, og de var deilige og flotte, så kunne jeg ikke bestemme meg. Jeg måtte ta dem med meg til Paris over helgen og sjekke dem ut nærmere.

Hun sier at serien ga henne følelsen av myndighet. - Jeg er skilt og økonomisk uavhengig. Hvorfor skal ikke jeg få lov til å holde på sånn som alle karene alltid har gjort? Siden jeg ble skilt, har jeg gått ut med yngre menn. Men det er bare fordi det er dem som har bedt meg med ut. De er vel mer sikre på seg selv. Jeg tror yngre menn elsker tanken på at en skilt kvinne skal lære dem kunsten å bli menn.

Men det er ikke småtteri en mann må ha av egenskaper for å passere gjennom Jerrys nåløye. - Det må være noen som passer inn i min livsstil. Han må være kul, morsom, smart, kjekk og komme godt ut av det med vennene mine. Jeg liker Sean Connerys utseende i James Bond-filmene. Det er virkelig en fyr med et flott utseende.

Hall sier til nyhetsbyrået AP at barna hennes først var «litt bekymret», men så kom til at det var ganske festlig «fordi jeg torturerte alle disse typene».