Han er 74 år nå , og det er 14 år siden hans forrige soloalbum. Graham Nash ga ut sitt første soloalbum i 1971, kalt «Songs For Beginners». Det siste het «Songs For Survivors», som kom i 2002. Det er god grunn til å høre på alle soloplatene hans fortsatt . Hans sentrale rolle i The Hollies sine beste pop-år på andre halvdel av 60-tallet er også verdt å få med seg, og ikke minst samarbeidet med Crosby, Stills & Young. Vi snakker med andre ord om en hedersmann og en viktig person i pop— og rockhistorien.

Det er lett å høre at han er i ferd med å bli eldre på «This Path Tonight». Litt resignert, dempet og melankolsk. Graham Nash og hans kone har gått fra hverandre etter et langt liv sammen. Han behøver å finne en ny sti; en ny vei i livet. Det er tungt, og det er vanskelig, men det blir ofte god musikk av slikt.

Graham Nash er reflekterende . Låten «Myself At Last» er blå og fin så det holder, og underveis gjennom de ti låtene er det såpass god variasjon med så mange sterke spor at det er grunn til å lytte for folk som har fulgt rocken og popen en stund.

For dette er ikke «Songs For Beginners» . Det handler mer om sanger som passer for folk som allerede har levd et ganske så langt liv. Slik som Graham Nash.