Even Hafnors kortfilm "Money Back, Please", som baserer seg på manuset til Trond Arntzen, vant lørdag hovedprisen "Gull-blikket" under kortfilmfestivalen Kort på Kinokino i Sandnes.

Juryens begrunnelse: Det er mange grunner til at denne filmen får hovedprisen.Historien tar opp et dagsaktuelt tema. Den er sjeldent troverdig. Det er fascinerende hvordan man gjennom en svært streng regi, skaper en film hvor vi blir tilskuere til et drama som oppleves ekte og virklighetsnært. Filmen kan minne om et uredigert nyhetsklipp, eller som en mobilvideo fanget opp av en peron i etasjen over.

- Det er utrolig gøy å få vist film på filmfestivaler, for da blir filmene vist på stort lerret, sa Hafnor til Fædrelandsvennen da han for annet år på rad fikk vise kortfilm på Kortfilmfestivalen i Grimstad. Foto: Kjetil Samuelsen

Kortfilmen ble også kåret til Norges beste kortfilmen under Bergen Internasjonale Filmfestival i slutten av oktober. Tirsdag vises filmen under Leeds International Film Festival, hvor den konkurrerer i kortfilmprogrammet. Vinnerfilmen der kan bli nominert til selveste Oscar.