Drømmekulen: Kaisa drømmer seg bort mens artister i bakgrunnen synger om å forfølge sine drømmer. Foto: Kristin Ellefsen
Battle: Her kjemper dansende dyr om få fatt i drømmekulen. Foto: Kristin Ellefsen
En og en: Danserne fikk vist frem sine ferdigheter gjennom soloopptredener. Foto: Kristin Ellefsen
Takker kona: Etter å ha rost alle danserne takker Raymond Brocks kona si Theresa Nicole Brocks for alt arbeidet hun har gjort i forkant av kveldens show. Foto: Kristin Ellefsen

KRISTIANSAND: Navnet på forestillingen "Battle of the Dream" gjenspeiler historien som ble formidlet på scenen.

– Budskapet er at barn og unge dansere må våge å tro på drømmene sine. Forestillingen i kveld er også en drøm som har gått i oppfyllelse. Dette er vår aller første forestilling i Kilden, sier grunnleggerne av Brocks Dansestudio, Theresa Nicole Brocks og Raymond Brocks.

Danset om kapp for drømmene

Akkompagnert av afrikanske trommer startet kveldens oppvisning med at hovedpersonen Ariela (Kaisa) viste frem en lysende kule, som representerte drømmene hennes. Hovedpersonen selv var svært fornøyd med å bli valgt til denne rollen.

– Jeg kunne først ikke tro det når de sa at jeg hadde fått hovedrollen. Men jeg synes det var veldig gøy, sier Kaisa Svendsen Eide.

Publikum fikk være med Ariela gjennom hele 12 kontinenter. Og underveis kjempet dansere for å frarøve henne drømmekulen gjennom flere "battle" seanser. Her fikk elevene vist foreldre og øvrig publikum sine akrobatiske dansekunnskaper. Barn i alderen 5— 25 år slo hjul, gikk på hender og beveget seg til rytmene fra musikken.

Hard jobbing

Det ligger mye hardt arbeid bak lørdagens show, og planleggingen startet for et halvt år siden.

– Vi har brukt dag og natt. Det er lidenskapen som driver oss, sier Theresa Nicole Brocks.

Flere bidragsytere har gjort sitt til å gjøre lørdagens show mulig. Blant annet har danserne fått hjelp av foreldre og frivillige, samt økonomisk støtte fra Kristiansand kommune og LOS fondet. I tillegg til egne dansere og instruktører gjestet også to anerkjente og internasjonale dansere kveldens show; Josefine Krogsager fra Danmark og TLove Ruffjam fra Belgia.

Ruffjam har danset for celebre gjester verden over, men sier likevel alltid ja til å opptre med elevene fra Brocks dansestudio.

– Jeg vokste selv opp i et tøft miljø i Belgia, og synes det er en fornøyelse å se disse barna utvikle seg under trygge, norske omgivelser, forteller han.

Etter forestillingen avrundet han med en oppfordring til foreldrene:

– Fortsett å støtte barna deres. Dere aner ikke hva noen av disse kan bli til, avsluttet han.