KRISTIANSAND: — Både tekst og musikk er fantastisk, sier Espen Hennig Olsen, eier og markedssjef i Flynonstop.

Låten "Himmelblå" var kjenningsmelodi for dramaserien med samme navn, som ble sendt på NRK fra 2008 til 2010. Nå skal det nystartede selskapet Flynonstop bruke melodien i en kinoreklame, som snart skal vises på kinoene på Sørlandet.

— Det er veldig artig. Og det er gøy at det er en låt som passer så bra, med tanke på hvordan teksten er og hva den handler om, sier Anne Marie Almedal.

— Det er en tekst som passer bra for det vi holder på med, sier Hennig Olsen, og tenker kanskje på den første strofen i sangen som er slik:

"There's nothing that I would rather do, than run away with you, to this paradise-place, far away"

Låten "Himmelblå" er nemlig en spesialskrevet versjon for tv-serien, som ønsket norsk tekst på sangen. Almedals original heter "Blue Sky Blue", og det er denne som nå blir det kristiansandsbaserte flyselskapets musikalske signatur.

— Vi har kjøpt rettighetene for låten for to år fremover, så dette blir vår kjenningsmelodi, sier flysjefen, som dermed har sikret seg både kortreist mat og musikk til selskapet sitt.

— Det er stas å få være med på Flynonstop-laget. Jeg er stolt av å samarbeide med et så godt initiativ fra byen vår, sier Almedal, som tidligere har levert reklameoppdrag for Statoil, G-sport og Spar, samt levert flere tv-vignetter til både NRK, TV 2 og svensk tv.

Flynonstop-oppdraget kom fram etter at Almedals ektemann Nicholas Sillitoe hadde vært innom Hennig Olsen, for å diskutere et samarbeid i anledning Almedals lansering i London i begynnelsen av juni. Da jobbet flyselskapet med en reklamefilm, og ideen om "Blue Sky Blue" kom opp.

— Jeg skal gi ut plata "Memory Lane" i London, og spiller releasekonserter der 4. og 5. juni. Det blir veldig spennende. Storbritannia er et nåløye, og jeg har moderate forventninger i så måte, sier Almedal.