OSLO: — Jeg forteller meg selv at alle konserter er like viktige. Selv om jeg egentlig vet at det jeg gjør her kan få videre betydning, sier Hanne Kolstø til fvn.no noen timer før hun gjør én av sine syv konserter i løpet av Bylarm 2012. Kolstø, som holder til i Kristiansand, er en av dem det stilles høyest forventninger til under bransjetreffet i år.

— Jeg tenker at jeg bare må innfri forventningene, sier artisten, som i fjor ga ut debutalbumet "Riot Break".

I kveld spiller hun i Nokia-teltet på Youngstorget, der Honningbarna i går gjorde en klassisk opptreden foran et stort og ekstatisk publikum. Representanter fra norsk, skandinavisk og europeisk musikkbransje vil helt sikkert være til stede, men Kolstø tenker mest på hvordan hun skal fange publikums interesse.

— Festivalpublikummet er litt spesielle. De vil gjerne ha med seg litt av hvert i løpet av kvelden. Så da er spørsmålet, skal jeg legge de beste låtene først eller sist? Hva er taktisk klokt? spør hun, før hun konkluderer med at det ikke er en reel problemstilling.

- Alle låtene er jo naturligvis like bra, smiler hun.

Selv om konsertene under Bylarm kan få stor betydning, er Kolstø relativt lite nervøs.

— Det er jo mange måter å være nervøs på. Det er mer sånn at kroppen blir litt i ulage. Jeg blir litt syk, rett og slett. Men jeg gleder meg mest, sier hun.

Jonas Alaska spiller også under Bylarm i kveld. Fvn.no er til stede på begge konsertene. I går spilte Honningbarna - se minidokumentaren her!