Det var under en høring forrige mandag at kjendisnettstedet TMZ.com fikk tak i et dokument som avslører hvor mye Britney Spears har å rutte med i måneden.

Og beløpet er ikke akkurat lite, til tross for at det har kommet få musikalske toner fra Britneys lepper de siste årene.

737.868 dollar eller 4.300.000 kroner er månedsinntekten til «Toxic»-sangeren.

K-Fed vil også ha penger

I rettsdokumentet kommer det også fram at eksmannen Kevin Federline får 20.000 dollar eller 117.000 kroner i måneden fra Britney i ektemakestønad.

Men K-Fed kan ikke kose seg så mye lengre med det månedlige bidraget fra sin tidligere fru. 15. november er det nemlig slutt på utbetalingene ifølge TMZ.com.

For tiden krangler Spears og Federline i retten om hvem som skal ha ansvar for de to sønnene, Sean Preston (2) og Jayden James (1).

Første lyd på fire år

Men finans og rettslige problemer til side; Britney er også i medias søkelys igjen ettersom hun visstnok skal ha produsert to nye låter.

Det er kjendisbloggeren Perez Hilton som har lagt ut sangene på sin hjemmeside etter at de skal ha lekket fra plateselskapet.

«Gimme more» og «Cold as fire» er navnet på singlene fra 25-åringen som ikke har laget en ny plate siden «In the zone» i 2003. Tidligere denne måneden har andre Britney-sanger (blant annet en rap) også lekket ut på internett, men disse viste seg å være falske.

Men flertallet av TMZ.coms lesere tror ikke «Gimme more» og «Cold as fire» er uekte. I en polling på nettstedet antar 66 prosent av 27.000 lesere at singlene er originale Britney-låter.

Blandet respons

Og Britney får ros for sine comeback-låter, av den ellers så kritiske Perez Hilton. Han skriver følgende om «Gimme more»:

— Den er ikke dårlig. Den er ikke fantastisk. Men den er veldig bra, med hensyn til at vår jente er litt rusten. Det er rom for forbedringer, men dette er en meget fin start.

Over 100.000 av Perez Hiltons lesere har stemt på hva de syns om sangen og resultatet fredag formiddag var følgende:

30 prosent syntes «Gimme more» er helt ok, 45 prosent liker den, mens 25 prosent sier nei takk til den nye singelen.

«Cold as fire» får ikke like bra respons hos publikum. Her var det hele 53 prosent som ikke likte låten.