NEW YORK: Sist helg var Martin Scorsese ute med regissørfingeren, da Stones-låter ble fremført på ekteparet Clintons kjendisspekkede bursdag på Beacon Theatre i New York. Denne uken skal enda en New York-konsert filmes, skriver Reuters. I forrige uke gjore Scorsese tatt opptak av en Stones-konsert i Austin. Rolling Stones har holdt på i over 40 år, så det er mye materiale å velge mellom når filmen skal gjøres ferdig. Filmen er nemlig ment å skulle inneholde både nye og eldre intervjuer, og skal også vise livet bak scenen.

Martin Scorsese er ikke ukjent med musikk-dokumentaren. Han har tidligere stått bak suksessen The Last Waltz med The Band og No Direction Home: Bob Dylan, med naturlig nok Bob Dylan.

Martin Scorseses siste film, gangsterfilmen The Departed, med blant annet Leonardo DiCaprio og Jack Nicholson, har fått god mottakelse og er utpekt som en Oscar-kandidat. Stones-elskere kan merke seg at to av bandets sanger er med her. The Departed har norgespremiere nå fredag, mens Stones-fansen må vente til slutten av 2007 før de får se sine helter på lerretet.