HOLLYWOOD: Nakenbildene av Natalie Portman (kjent fra V for Vendetta og særlig for sin rolle som Senator Padmé Amidala i Star Wars) i kortfilmen Hotel Chevalier spredte seg i rekordfart på internett tidligere i år.

"Hotel Chevalier" ble sluppet som en prolog til spillefilmen " The Darjeeling Limited ", regissert av Wes Anderson, i et djervt forsøk på å gjøre noe annet enn å vise trailere for filmen.

Kortfilmen ble satt opp på flere filmfestivaler i september i år, og til tross for den flammende oppmerksomheten nakenscenene har gitt filmprosjektet, angrer Portman nå hele opptredenen.

Hun sverger at hun aldri vil gjøre noe lignende igjen, og innrømmer ifølge nyhetsbyrået WENN at hun gikk med på scener hun egentlig følte seg ukomfortabel med.

— Jeg er lei meg for at jeg ikke lyttet til magefølelsen. Fra nå av skal jeg følge intuisjonen min. Noen ganger kan det å si nei være det modigste du gjør, sier Portman.

Hun er aktuell i filmene "The Darjeeling Limited", "Mr Magorium's Wonder Emporium" og som Anne Boleyn i filmen "The Other Boleyn Girl" som i disse dager finpusses på klippebordet og er ventet neste år.