ARENDAL: Det var kanskje ikke den største overraskelsen at Hovefestivalen nå har satt opp Heroes & Zeros på plakaten. Bandet gjestet Quartfestivalen i fjor, er brennaktuelle med ny plate og har i tillegg sine røtter i sørlandsperlen Lillesand. Rocke-trioen er for tiden ute på en omfattende norgesturné og spilte i forrige uke for hjemmepublikummet på Lillesand kino.

Heroes and Zeros spiller før William Hut og Modest Mouse på Amfiscenen, lørdag 30. juni.

Hovefestivalen slapp i onsdag tre nye navn til sommerens program. I tillegg til Heroes & Zeros får du også se King Midas og Moving Oos i Arendal.

Solid norsk rock Oslobandet King Midas har i en årrekke hatt rykte på seg for å være et av norges beste undergrunnsband. Tidligere i år slapp de sitt femte album, Sorry, fikk i likhet med plata til Heroes and Zeros et samlet kritikerkorps til å ty til femmerne sine, og mange mente King Midas aldri har vært bedre enn i 2007. King Midas skal varme opp for Kaiser Chiefs på Amfiscenen, tirsdag 26. juni.

Nok et spennende rockeband er Moving Oos fra Trondheim. Bandet er som en "Who’s Who" for Trondheims rockemiljø, med medlemmer fra band som New Violators, The International Tussler Society, Cadillac, Dadaon, Nullskattesnylterne, Fuckface og flere. Moving Oos har en fascinasjon for årene mellom 1967 og 1974 og klarer på imponerende vis å emulere soundet til gamle helter, samtidig som de makter å gjøre musikken til sin egen. Debutplata Peace & Love fikk bl.a. flott omtale på det toneangivende, amerikanske musikk-nettstedet Pitchforkmedia.com. Moving Oos får æren av å åpne ballet på Teltscenen, fredag 29. juni foran band som 1990s (UK) og The Long Blondes (UK), skriver Hovefestivalen i en pressemelding onsdag.

Se mer på www.hovefestivalen.no