KRISTIANSAND: — Vi har ikke noe ønske om å saksøke Toffen, men hvis det viser seg at festivalen har lidd tap som en direkte følge av Toffens mye omtalte brev, er søksmål noe vi vil vurdere, sier Aasheim Knudsen til fvn.no.

I august i år ble det kjent at eks-festivalsjef Gunnufsen hadde sendt ut en e-post der han svertet Quart-festivalen, og samtidig skrøt av sitt nye prosjekt; Hovefestivalen.

Det nå beryktede brevet ble ikke godt mottatt av ledelsen i Quart, men etter et møte mellom Toffen og festivalledelsen ble det besluttet å prøve å løse konflikten på minnelig vis. Blant annet sa Toffen seg villig til å skrive en ny e-post der han modererte innholdet av den første e-posten.

Ifølge Gunnufsen skulle dette nye brevet sikre eks-sjefen fra å bli saksøkt av sine tidligere arbeidsgivere. Toffen har foreløpig ikke sendt dette brevet, og ifølge festivalledelsen vil dette heller ikke frita Toffen fra et eventuelt erstatningssøksmål

— Hvis, som sagt, vi kan dokumentere at vi har lidd økonomisk tap, utelukker vi ikke at et søksmål vil være aktuelt, fortstter Aasheim Knudsen.