KRISTIANSAND: Den nye norske storsatsingen, hvor blant annet vise/pop-sanger Erlend Ropstad fra Vennesla har bidratt med filmmusikk, vises for første gang i flere av Norges største byer. Her i Kristiansand markeres premieren med stor fest på utestedet Kick, der alle som har billett til fimen kommer inn. Det vil likevel bli operert med den vanlige 20-årsgrensen på utestedet.

Eventbyrået Fresch Thinking skal pynte opp utestedet slik at det ser ut som kulissene i filmen. I tillegg blir det røde løpere, fakler og skrekkfilmeffekter, utlodning av effekter og velkomstdrinker.

”Fritt vilt” har premiere på 52 kinoer over hele landet i morgen og det blir altså folkefest i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Drammen, Tønsberg, Skien, Kristiansand, Tromsø, Lillestrøm, Fredrikstad og Gjøvik.

Filmen handler om en vennegjeng spilt av Ingrid Bolsø Berdal, Viktoria Winge, Rolf Kristian Larsen, Endre Midtstigen og Tomas Alf Larsen som søker ly på et forlatt hotell i Jotunheimen. Med andre ord; en skikkelig norsk "Ondskapens hotell".

— Dette er den største folkepremieren i norsk sammenheng noen sinne, sier produsent Martin Sundland.

"Fritt Vilt" vises tre ganger på Kristiansand kino i morgen. Første forestilling er klokken 18.30, andre klokken 20.45 og siste klokken 23.00.