Det er i alle fall lett å tenke det når man hører den orkestrerte balladen "Remember It Now". Den ligger i løypa til Adele-hiten "Skyfall". Også albumåpneren og den herlige poplåten "Always Hoping" har litt Adele i seg. Det samme gjelder albumets beste spor, "Falling".

VISER MANGE SIDER: Christel Alsos varierer fra fengende pop til melankolske ballader på "Presence".

Men artisten fra Fauske i Nordland, nå bosatt i Oslo, har en så sterk identitet og et så sterkt særpreg i stemmen sin at vi hører det er henne. Her er hun lettere, løsere og ledigere i form og stil enn på de to første platene. Alsos virker mer selvsikker, mer utadvendt. Og det er en fin variasjon både når det gjelder låtenes uttrykk og måten hun bruker stemmen på.Albumet er spilt inn på Gotland med Tobias Fröberg som produsent. Han har også hjulpet Ane Brun til å komme dit hun er nå. Musikerne er svensk, og Kent-sjef Joakim Berg er medsangskriver og sanger på den helt ålreite låten "Let’s Pretend".

Christel Alsos viser mange sider av seg selv her. Fra brusende og fengende pop til såre, lengtende og melankolske ballader. Den nakne "Found" har et gospelpreg i seg, og litt i samme lei finner vi "In Your Presence".

For å strekke og pushe bredden enda lengre, så avslutter Christel Alsos dette glimrende albumet med den fine visepoplåten "Follow Me". Det er bare å følge henne.