Britney Spears' far er glad for at superstjernens sammenbrud har ført familiemedlemmene nærmere hverandre. Jamie Spears ble formynder for datteren Britney etter at hun gikk gjennom en rekke personlige kriser etter skilsmissen fra Kevin Federline i 2006. — Gud sørger for å snu dårlige ting til noe bra. Hvis dette ikke hadde skjedd, kunne jeg aldri funnet tilbake til min datter på denne måten og fått det forholdet jeg i dag har til hennes to små gutter, sier Jamie Spears i et intervju med det amerikanske magasinet OK!.

Der forteller han at datteren snart er klar til å ta kontroll over sitt eget liv, og få ansvaret for sine sønner, igjen.

- Bør få foreldrerett

Britneys sammenbrudd i full offentlighet har blant annet inkludert en episode der hun barberte av seg alt håret, flere ville fester, en opprivende foreldrerettssak og en natt der artisten ble hentet i ambulanse for å få hjelp etter et psykisk sammenbrudd.

Nå mener Britney Spears' far at datteren igjen er blitt så frisk at hun kan få tilbake foreldreansvar for sønnene Sean Preston (2 år) og Jayden James (1 år), skriver OK!.

Lager musikk igjen

Britney selv uttaler seg også til magasinet i sitt første intervju på ett år, og snakker blant annet om albumet hun for tiden jobber med.

— Det er det beste jeg har gjort noen gang, sier hun ifølge MTV.

Pengene renner ut

Ting tyder på at Britney Spears snarest bør komme seg tilbake på scenen dersom formen stabiliserer seg. New York Post melder nemlig at Britneys økonomi, som forblir under farens myndighet ut 2008, ser mørk ut etter en lang periode der regningene, og ikke pengene, har strømmet inn.

Tilbake på MTV etter fadesen i fjor

Onsdag offentliggjorde MTV et bilde av Britney Spears sammen med Russel Brand, årets vert for Video Music Awards som arrangeres 7. september. Da hun i fjor skulle gjøre framføre "Gimme more" i samme show, endte opptredenen i skandale. Det er ennå ikke kjent hvorvidt Britneys deltakelse i årets show innebærer at hun skal forsøke seg som artist på scenen igjen etter fjorårets fadese.