Få med deg hvem som spiller når og hvem som spiller hvor i ukas konsertoversikt.

Torsdag og fredag kveld er viet Zoom-Urørt regionsfinale på Charlies Bar. Nå er både spilletider og jurye satt og lokalet klargjøres for to dagers musikkfest.

Musikk-kompetent jury

Årets jurymedlemmer er Marius Skoie (butikksjef Platekompaniet), Erik Faber (artist), Hanne Kolstø (artist) og Trash Pop-general og arrangør Louis Holbrook.

Sistnevnte ser frem til ukas arrangement og er spesielt fornøyd med at artistlista er så variert i år.

— Nivået på artistene virker veldig bra. Men jeg er aller mest fornøyd med den sjangermessige og geografiske spredningen på deltakerne. Det er gøy at Zoom nå også begynner å få feste ute i regionene, sier Holbrook.

Geografisk spredning

I år er både Farsund (Moron Police), Risør (Before the Devil Steals our Tango), Mandal (I ate my Pony) og Kristiansand (The Penguin Suit, Zacharias, Maylen Rusti, Sheepy og Line Mari) representert.

— Vi har lagt vekt på at ting er nytt, spennende og friskt og at artisten ikke nødvendigvis har deltatt i en slik sammenheng før, sier Holbrook om utvelgelsen av årets Sørlandske Zoom-kandidater.

Fredag avgjøres det hvilket band som går videren til Zoom Urørt-finale i Oslo, i tillegg vil ett av bandene bli valgt ut til å stille som oppvarmingsband når Zoom-turneen besøker Kristiansand.

Etter at bandene er ferdige på scenen fredag, trekker juryen seg tilbake og skal i løpet av en kort men hektisk og avgjørende halvtime velge hvilke to dette blir.

— Vi håper å få resultatet ut innen klokka 02.00 natt til lørdag, så vinnerne skal få sjansen til å sprette champagneflaska før de må gå hjem, sier Louis Holbrook til fvn.no.