I september i fjor ble de to første episodene av «90210» sendt i USA, og på tross av at kritikerne var særdeles negative ble serien godt mottatt i målgruppen. «Beverly Hills 90210» var svært populær på 90-tallet, og den nye versjonen spinner videre på rikmannsmiljøet i California. Skaperne fjernet Beverly Hills fra navnet på serien og sto igjen med bare «90210».

Kate

De siste ukene har det versert mange rykter om at selveste Kate Hudson var aktuell til en rolle i serien. Ifølge EOnline! oppsto ryktene fordi Kate Hudson er venninne med Sara Foster som spiller karakteren Jen i serien. De som hadde drømt om et gjestespill fra Hudson må innse at håpet nå er ute. Hudsons personlige assisten Brad Cafarelli sa dette om ryktene:

– De er ikke sanne.

Bekreftet

Også tv-selskapet bak serien bekreftet at Hudson ikke var aktuell. I Norge er det TV 2 som eier rettighetene og kanalen uttalte i fjor at de kommer til å vise serien i 2009 enten på TV 2 eller TV 2 Zebra. Sendetidspunktet er ikke bestemt ennå. Hudsons neste prosjekt er musikalen «Nine» der hun spiller sammen med Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman og Judi Dench.