I februar fikk LA-politiet inn meldingen om en krangel mellom en mann og en kvinne. Kvinnen hadde ifølge politiet synlige skader, og kort tid etter kom det fram at kvinnen det var snakk om var R&B-sangeren Rihanna. Kjæresten Chris Brown meldte seg frivillig for politiet og ble siktet for trusler. De to var på vei til en fest i forkant av Grammy-utdelingen da episoden fant sted, og begge skulle etter planen ha opptrådt på showet.

Show

Det ble det imidlertid ingenting av. Brown er tiltalt for å ha slått, bitt og tatt kvelertak på Rihanna og saken hans skal for retten førstkommende onsdag. Nå melder Yahoo News at Rihanna har bedt om å få tilbake smykkene hun hadde på seg den famøse natten da hun skal ha blitt slått av kjæresten. Smykkene det er snakk om er et par øreringer og tre ringer. Verdien blir anslått til 1,4 millioner dollar, eller nærmere 9,2 millioner norske kroner ifølge dagens kurs.

Smykker

Smykkene ble tatt inn som bevis i saken, og Rihannas advokat Donald Etra har nå sendt en offisiell forespørsel om å få dem utlevert, ettersom sangerinnen bare hadde lånt dem. Eierne ønsker nå å få dem tilbake. Dette spørsmålet behandles samtidig med saken mot Brown onsdag. Brown har ikke innrømmet noen straffeskyld i saken.