Det nærmer seg premiere på den etterlengtede «Harry Potter og Halvblodsprinsen». 15. juli er ny dato, men fans av eventyrfilmene har allerede begynt å glede seg til det siste kapittelet i serien, «Harry Potter og dødstalismanene». Det siste kapittelet skal deles opp i to filmer, og ifølge Imdb.com får den første filmen premiere i november 2010. Premiere

Produsent David Heyman har begynt å tenke på hvordan han skal dele «Harry Potter og dødstalismanene» på best måte. Hvor skal den første filmen slutte?

– Vi har lekt med et par ideer og blitt enige om et sted vi synes er spennende, og etter min mening ganske dristig, sier han til filmmagasinet Empire, og legger til at oppdelingen ikke kommer der man nødvendigvis venter det.

Eldre

Daniel Radcliffe er spent på hvordan filmskaperne skal løse den delen av filmen der hovedpersonene sminkes 19 år eldre. I intervjuet kommer det fram at teknologien fra «The Curious Case of Benjamin Button» skal brukes.

– Jeg er litt nervøs for det. Dersom det blir bra blir jeg virkelig, virkelig fornøyd, men dersom det ikke fungerer vil det være fryktelig trist at det er det folk sitter igjen med, sier Radcliffe, og legger til at han ville vært åpen for å la andre skuespillere spille de eldre utgavene av de tre hovedpersonene.