— Kanskje kommer jeg en dag tilbake på skjermen? jeg vil gjerne være med å lage et program eller noe, håper det kommer et tilbud fra en eller annen kanal, skriver Amin som svar på et spørsmål under nettmøtet han hadde på tv2.no tirsdag ettermiddag.

Under mandagens episode av «Farmen» valgte Amin Homayouni å forlate gården og de andre deltagerne. Bakgrunnen var episoden på lørdag hvor Amin ble overstadig beruset etter å ha smakt sprit på markedet.

Flere av de andre deltagerne reagerte sterkt på at Amin hadde drukket seg full.

Positive seere

Amin har ikke vert tilgjengelig for kommentarer til media på tirsdag, men stilte opp på nettmøte på TV2 sine nettsider.

Under nettmøtet med TV2 var de innsendte spørsmålene utelukkende positive. Flere skrev at Amin og Ingunn, som begge to er ute av programmet, er var de mest verdige vinnerne.

— Jeg synes i alle fall ikke de var rettferdige, men urettferdige, det kommer an på øynene som ser, skriver Amin som svar på et av spørsmålene om han følte seg urettferdig behandlet.

Støtte til Amin

Det er synd du lot deg mobbe ut av «Farmen»

Det du gjorde på markedet var veldig dumt, men gjort er gjort. Ingen er feilfrie.

Du er urettferdig behandlet av de andre. Å sparke en som har lagt seg flat og bedt om unnskyldning for sine handlinger er ikke bra.

«Farmen» blir aldri den samme uten deg der, Amin!!

Var noen av innspillene som kom fra «Farmen»-seerne til Amin.

Gjennomtenkt valg

Han føler selv at det var et gjennomtenkt valg å gå.

— Jeg tenkte på de andre og meg selv. De ville fått et dårligere opphold og jeg ville ikke likt meg der, skriver Amin, men mener ikke at han mistet respekten for konkurrentene sine.

— Å unne dem en klem eller et håndtrykk, det er det minste man kan gjøre, skriver Amin.

Han mener det er viktig å skille mellom konkurransen og det virkelige livet, og forteller i nettmøtet at han har kontakt med flere av deltagerne fra «Farmen».

Hugo var den eneste av deltagerne som støttet Amin etter at han drakk seg overstadig beruset på markedet. Foto: TV2 Gode mennesker

— Alle deltagerne som får kritikk her er gode mennesker med gode hjerter, sier Amin om sine konkurrenter.

Han mener ikke at det var et pinglet valg å trekke seg.

Hugo Fiksdal var den eneste av deltagerne som i ettertid har gått ut og støttet Amin etter fylleepisoden.

Hugo støtter

— Hvem her i Norge har vel ikke drukket seg full? Det var helt feil å jage Amin ut bare fordi han var berusa, sier Hugo til kjendis.no.

Han anklager de andre deltagerne for å utnytte situasjonen for å få ut en konkurrent.

Til kjendis.no sier Farmens presseansvarlig at Amin har blitt tatt godt vare på etter at han valgte å gå ut av programmet.