Bandet er allerede booket inn som en av headlinerne under årets Quart-festival. Death Cab For Cutie entrer scenen den tredje juli. Ifølge Billboard.com solgte bandets nye album, «Narrow Stairs». 144.000 eksemplarer i sin første uke. Det forrige albumet, gjennombruddsalbumet «Plans» debuterte på fjerdeplass og tilbrakte 50 uker på listene. Her hjemme i Norge entret Death Cab For Cutie VG-listen på tiende plass.

Album

Albumet er bandets sjette i rekken, og det andre på stort plateselskap. Billboard melder også at nedgangen i platesalget fortsetter. Albumsalget gikk ned 8,5 prosent i forhold til forrige uke, og ned 13,5 i forhold til samme tid i fjor.

Sinatra Stjerneskuddet Jason Mraz, som også har hatt en hit her hjemme med «I'm yours», entret den amerikanske albumlisten på tredjeplass med albumet «We Sing, We Dance, We Steal Things». I mellom Mraz og Death Cab For Cutie finner vi Frank Sinatra, med samleplaten «Nothing But the Best». Også britiske Duffy markerer seg i USA med en debut på fjerdeplass. Duffy ligger på fjerdeplass i Norge i sin ellevte uke.