Videoen kan du se her.

KRISTIANSAND: NRKs Urørtfinale gikk av stabelen lørdag kveld i et fullstappet John Dee i Oslo. Bandover tok som første artist noensinne prisen for beste Urørt-video.

— Det var morsomt. Jeg vet ikke hvor forventet det var, sier kristiansander Lars Petter Storaker i Bandover til NRK etter utdelingen.

— Jeg hadde et lite håp om at den kunne gå hjem, fortsetter han.

Bjørn Aksel Storaker er også fornøyd.

— Vi kjøpte jo nye dresser til alle i bandet. Også brukte vi en del penger til 16 millimeters film, så det trakk budsjettet betraktelig opp, sier han.

De to sier de vil holde på med bandet en stund videre.

- Å lage en ny video er ett av målene våre. Og kanskje havne på Skavlan en gang. Det er det andre målet, sier Bjørn Aksel Storaker og ler.

Kristiansanderen Fred Arne Wergeland og produksjonsselskapet Heute spilte inn videoen på Samsen kulturhus i Kristiansand. Musikkvideoen er filmet med 16 mm highspeedkameraer, som tar opptil 1000 frames i sekundet.

Men kveldens store vinner ble Ida Maria som fikk prisen for beste Urørt-artist. Deretter fulgte X-queen of the Astronauts, The Royalties, Nina Nielsen, The School, Fork, The Fuel, Sirka Ragnar, Karaktorn og Rektor.

I juryen satt artist Sondre Lerche, Øya-festivalsjef Claes Olsen, Dagbladets Sigrid Hvidsten og fungerende musikksjef i P3 Mats Borch Bugge.