SØGNE: Mandag kveld er det igjen tid for Farmen på TV 2. Årets sesong av den populære realityserien er spilt inn i den sørlandske skjærgården, nærmere bestemt i Ny-Hellesund utenfor Søgne.

Den gamle gården på idylliske Monsøya ble håndplukket av TV 2, etter flere befaringer. Med på visning var også kristiansander og TV 2-sjef Kåre Valebrokk.

— Idyllisk sted - Nå er jo jeg bygutt fra Kristiansand, men Søgne ligger ikke så langt unna. Og det er et fantastisk og idyllisk sted, sa Valebrokk under gårdsbesøket i sommer.

Les mer om TV 2-besøket på Monsøya her.

Sammen med programleder Gaute Grøtta Grav fikk han stifte nærmere bekjentskap også med dyrene som skal følge deltakerne på den tradisjonsrike gården: Gjess, høns, griser, kyr og fjordingen Lukas.

Gårdshesten fikk til og med bli med Valebrokk på en aldri så liten fotoseanse for kjendisnettstedet Side2. — Det er jo en fin hest, sa redaktøren og kikket skeptisk på det velvoksne dyret.

Overfalt av gårdshesten Hesten likte imidlertid svært dårlig å bli holdt i brytergrep, kastet hodet bakover, flekket tenner i lufta og ville bite. Da rygget TV 2-sjefen kjapt tilbake og holdt avstand resten av seansen.

— Jeg håper du fikk bildene du trengte. For jeg tror ikke vi skal posere særlig mye mer sammen, sa Valebrokk til fotografen.

Lokale konkurrenter Tre av de fjorten deltakerne i årets sesong er hjemmehørende på Sørlandet:

Ekteparet Ole Magnus Skretting og Agnethe B. Salvesen tilbrakte hvetebrødsdagene på Farmen. De nygifte kommer fra henholdsvis fra Vanse og Flekkefjord.

Sørlandets tredje deltaker heter Jarl Bernhard Nilsen og kommer fra Birkeland. Bli bedre kjent med alle deltakerne her.