I forrige uke ble det offisielt bekreftet at Madonna og filmskaperen Guy Ritchie går fra hverandre etter nærmere åtte års ekteskap. «Paret har bestemt seg for å skilles, og de ber om at media fortsetter å respektere deres privatliv» var alt verdenspressen fikk vite gjennom Madonnas talskvinne Liz Rosenberg.

Trøst

Madonna, som for tiden er på turné for å promotere sitt siste album «Hard Candy», får nå trøst av sin gode venninne Gwyneth Paltrow. Paltrow er for tiden aktuell i filmen «Two Lovers», der hun spiller sammenmed blant andre Joaquin Phoenix. I forkant av gårsdagens premiere for filmen i London kom Paltrow med støtteerklæringer til venninnen.

— Du vet hun er en kjær venn, og jeg støtter henne på alle måter jeg kan, uttalte Paltrow til Usmagazine.com før premieren.

Guy Ritchie er på sin side opptatt med jobbingen med den kommende filmen om Sherlock Holmes.

— Jeg er bare her for henne. Jeg er bare på den andre siden av telefonen. Jeg snakker ofte med henne, uttalte hun.

Kontakt

De to stjernene har hatt mye omgang de siste årene. De deler blant annet samme personlige trener, og har flere ganger blitt fotografert på vei inn og ut av treningsstudio.

Hun er som en eldre søster. Alt jeg har gått igjennom har hun gått igjennom ti ganger hardere og ti ganger så lenge, uttalte Paltrow og forholdet mellom dem for to år siden.