David Beckham fronter Emporio Armanis kolleksjon av herreundertøy. Nå skal kona Victoria gjøre det samme for kvinnekolleksjonen. Foto: Armani/Reuters

Emporio Armani lanserte den første kolleksjonen av kvinneundertøy for over tyve år siden, men det er første gang at de har fått en internasjonal celebritet til å fronte produktserien. Beckham følger dermed i fotsporene til sin ektemann David som fronter Armanis undertøyskolleksjon for menn.

Mor

Trebarnsmoren Victoria Beckham vil bli å se på plakater og i glossy magasiner tidlig neste år, melder den britiske avisen The Telegraph.

– Hvem er bedre enn Victoria Beckham til å lansere vår nye globale Emporio Armani undertøyskampanje? Hun er et stilikon, uttalte Giorgio Armani selv.

Bildene av Victoria Beckham i den nye vår— og sommerkolleksjonen av bh-er og truser vil bli tatt av Mert Alas og Marcus Piggot.

Undertøy

I forrige uke ble det kjent at David Beckham stiller seg til rådighet for AC Milan neste år. Om kona kommer til å følge med på flyttelasset til Italia er foreløpig ikke bekreftet.