KRISTIANSAND: Konserten på Samsen er utene aldersgrense og vil dermed gi fans i alle aldre mulighetene til å oppleve den suksessfulle gruppa.

To konserter på en kveld

Det er ledelsen på henholdsvis Samsen og Østsia som nok en gang samarbeider om å arrangere konserter, slik de blant annet gjorde med Turboneger i fjor. Velvillige og spilleglade artister er også et viktig element, da det blir dobbelt opp med spilling og alt utstyr må flyttes på kort tid, og rigges opp to steder i løpet av en kveld.

De sympatiske rocke-gutta i Big Bang takket ikke nei til tilbudet, og rett etter at de avslutter konserten på Samsen 11.april, tar Øystein Greni og co gitarene under armen og stiller opp på scenen på Østsia.

Plateklare

Sist Big Bang gjestet Østsia, ble flere personer stående utenfor lokalene uten å komme inn. Dette ønsker de to konsertarrangørene å unngå denne gangen, ved at bandet spiller to steder.

Bigbang slipper 19 mars sitt sjette studioalbum "Too much Yang" og er kjent for forrykende liveshow. Av gjester på albumet har man blant annet Hellbillies-gitarist Lars Håvard Haugen, som også bidro på "Frontside Rock 'N' Roll".