— Det har gått så fort som det har vært teknisk mulig, forteller en strålende fornøyd Kristin Svendsen i konsertarrangøren Live Nation. 10.200 billetter ble revet bort på femten minutter etter at de ble lagt ut klokka 09.00 i dag. All pågangen har gjort det vanskelig å komme seg inn på Billettservice sine hjemmesider i formiddag. Sidene har imidlertid ikke brutt fullstendig sammen, slik de gjorde da AC/DC ble utsolgt tidligere i høst.

— Det er vanskelig å si om dette er rekord, men det kan uansett ikke være langt unna, sier Svendsen i Live Nation. Metallica-konserten går av stabelen i Oslo Spektrum 17. juni neste år, og vil være den eneste rockeheltene gjør i Norge i forbindelse med deres World Magnetic Tour 09. Noen ekstrakonsert i Oslo er ikke aktuelt.

— Nei, det er det ikke. Nå må vi klare oss med det vi har fått. Noen har vært heldige med billettene, og noen har ikke vært heldige, sier Svendsen som opplyser om at alle billettene nå har gått.

— Er løpet virkelig helt kjørt?

— Nå er det tomt. Hvis det eventuelt blir noen uavhentede billetter, så legges de ut fredag morgen klokka ni. Men på AC/DC-salget var det kun 46 uavhentende billetter, så jeg har mine største tvil om at det er noe å hente denne gangen.