Alle gode ting er forhåpentligvis tre for filmskaperen Paul W. S. Anderson Jovovich. Begge har nemlig vært gift to ganger tidligere. Lørdag giftet de seg i hjemmet sitt i Beverly Hills. 33 år gamle Jovovich ble født i Ukraina, men flyttet til London og deretter til California da hun var fem år. I USA har hun gjort karriere som skuespiller, musiker, motedesigner og modell. Som skuespiller er hun blant annet kjent fra «The Fifth Element» og filmene basert på videospillet Resident Evil. Hun fikk også skryt fra kritikerne da hun debuterte som musiker med albumet «The Divine Comedy» i 1994. Gift

Blant gjestene i den korte vielsen var skuespiller Patrick Dempsey. Jovovich møtte den 44 år gamle filmskaperen Paul W. S. Anderson da han regisserte den første Resident Evil-filmen i 2002. De to har den 20 måneder gamle datteren Ever Gabo sammen. Ifølge US Magazine hadde bruden på seg en lang, hvit og ermeløs kjole mens brudgommen stilte opp i en beige dress.

Film

Jovovich skal om kort tid starte filmingen av den fjerde filmen i Resident Evil-serien. For tiden er hun aktuell i USA med filmen «The Perfect Getaway» ifølge den internasjonale filmdatabasen Imdb.com hadde filmen premiere tidlig i august i USA, men noen norsk premiere er foreløpig ikke satt opp. Hun skal også spille mot Edward Norton og Robert De Niro i den psykologiske thrilleren «Stone». Den filmen har premiere neste år.