Hun er en av en rekke gjestevokalister, som også inkluderer «Weird Al» Yankovic, tvillingene Tegan and Sara samt Gerard Way My Chemical Romance, som alle er mikset inn i et slags felles kor.Men det spørs om ikke datteren til Curt Kobain og Courtney Love var mer interessert i andre ting ved konseptalbumet til Palmers nye duo Evelyn Evelyn.

Platen, som Palmer gjør sammen med Jason Webley som et fiktivt siamesisk tvillingpar, kommer nemlig med omfattende coverkunst og tilbehør – og det skal ha vekket unge Frances’ interesse.

– Hun har en flott stemme. Men hun er også en virkelig god billedkunstner, som er svært interessert i tegneserieromaner, sier Amanda Palmer til People.

Palmer er forlovet med tegneserielegenden Neil Gaiman, og det var gjennom ham hun møtte Frances Cobain. 17-åringen er nemlig blodfan av Gaiman. Amanda Palmer har bare pene ting å se om kjendisdatteren, som hun tror vil finne sin egen vei:

– Hun har en sterk personlig arbeidsmoral, og ønsker å finne sin egen stemme og lage sin egen kunst. Det kommer hun til å gjøre gjennom å følge sitt eget hode. (©NTB)