Arrangementet finner sted torsdag og fredag kveld, og låtene man får høre blir alt ifra lavmælte viser til jazzballader og groovy amerikanske julesanger.

— Kveldene vil by på vokalprestasjoner som garantert vil gi publikum bakoversveis, skriver arrangørene i en pressemelding.

På scenen står hele tolv sangere, seks hver kveld. Torsdag er det Inger Sundberg, Maren Flotve Reme, Steinar Revheim, Kristian Sødal, Ruben Gundersen og Elin Nygård som stiller opp. Maren Flotve Reme er trolig kjent for flere som "Idol-Maren". Denne vinteren har hun derimot også opplevd stor suksess på det amerikanske markedet med sin nye juleplate. Elin Nygård vil i år dukke opp som deltaker i Melodi Grand Prix, så det er slett ikke umulig at man også får høre mer fra den kanten senere.

Fredagskvelden er viet Ann-Birgitte Tveiten, Gunhild Robstad, Linn Mørland, Frank Mersland, Martin Wigstøl og Geir Arne Gundersen. Erik Dale vil i tillegg til å spille trommer, figurere som konferansier begge kveldene. Med seg i bandet har han Kjetil Høyer-Jonassen på tangenter, Torbjørn Alfsen på gitar og Oddvar Høgetveit på bass.

Alt overskudd fra konsertene doneres til Kirkens Bymisjon.