I dag bør lunsjen, eller kanskje frokosten nytes foran scenen på Kasino. Her får du nemlig den beste starten på dagen når sørlendingen Rebekka B. Mæland skal fremføre sin forførende neo-soul. En flott stemme som alle bør oppleve.

Særegen stil

Clean Bandits er å finne blant årets største nykommere og tok verden med storm da de gav ut singelen ”Rather Be” i januar. Kvartetten fra England har skapt en helt særegen stil hvor de blander fengende popmelodier med elektronika og klassisk musikk. Det blir spennende å se hvordan dette fungerer live, men stemning blir det nok uansett.

Hinsides fengende

En av Hovefestivalens tyngre innslag er metal-bandet Bring Me The Horizon. Bandet fra England er verdt din tid uansett hvilken sjanger du foretrekker. Med imponerende kraft, blander de metalcore, progressiv metal, symfonisk musikk og dubstep. Det høres ut som en forferdelig kombinasjon, men resultatet er noen hinsides fengende låter. Her er det bare å glede seg til en nådeløs kraftpakke av en konsert, men vær på vakt for her kommer det garantert til å bli en gedigen moshpit fremfor scenen på Amfiet!

Bergensrapperen Jonas V er et godt alternativ for de som ikke ønsker å se headlinerne Ellie Goulding denne kvelden. Som soloartist har rapperen fra kollektivet NMG imponert musikk-Norge med sin ekte og kompromissløse rap.