Twinklehead får det til. Ingenting er så tidløst som fengende låter, drepende gode melodilinjer og appelsinsøte vokalharmonier.

Trioen Henrik Moy Askildsen, Thomas Helland og Kjell Nyhus skal visstnok ha syslet med materialet til denne plata i ti år. Det ville sikkert hørtes like fint ut om «Made For These Times» kom ut i 2015. For musikken de spiller og leverer er hentet fra udødelige kilder, og den er like viktig for sjelen, kroppen, og maskineriet som Farris. Akkurat som musikken til The Beatles og The Beach Boys er det.

Albumet er en liten lykkepille uten bivirkninger. Platen er proppet av livsbejaende poplåter som du liker umiddelbart, og som du etter hvert spiller deg avhengig av. Hør bare den nydelige Hollies-lignende «Jade» og Kinks-aktige «Imbercile». Koselige låter som blir som uslitelige og pålitelige venner. Glem heller ikke den vårforløsende og brusende «Think about that». Så fint!

Gullkornene er mange. Eller rettere sagt; popkornene er mange. Ikke alle låtene er like sterke. Men det er lett å like alt for det. Twinklehead er bandet denne våren.

Rune Slyngstad

Vårens vakreste

Twinklehead

Made For These Times

Rec 90/Universal