Röyksopp sier at dette er deres siste utgivelse i albumformat. Så synd. For dette er ikke bare deres femte album; det er deres beste. Svein Berge og Torbjørn Brundtland har likevel ikke til hensikt å slutte å gi ut musikk, men heretter må vi altså nøye oss med enkeltlåter digitalt. Greit nok det mens vi hører at Röyksopp er eksperter på å sy sammen et spennende album der det hele begynner litt enkelt og maskinelt med «Skulls» med robot-vokal, før det fortsetter med en ny og litt kortere versjon av den tidligere utgitte «Monument» med Robyn. Så kommer den Pet Shop Boys-lignende «Sordid Affair» med Ryan James på vokal.

En av de aller vakreste og mest sorgtunge poplåtene de siste to årene, «Running To The Sea», med Susanne Sundfør, er også med. Hun har i tillegg vokalen på den sterke «Save Me». Tittelen på den låten forsterkes både vokalt og stemningsmessig på flere spor. For dette handler for det meste om savn, lidelser og tristesse. Heldigvis kan det framstå som vakkert og forførende når det handler om musikk, og Röyksopp har aldri vært mer følsomme og hjerteskjærende enn her.

Vokalist Jamie McDermott fra bandet The Irrepressibles er med på å skape en besnærende og livsbejaende lytterlykke i dette triste landskapet. Et sterkt album!