POP

Rihanna

Her er nok potensielle hitlåter og nok spenstig materiale til at Rihanna (23) vil holde seg på stjernetoppen en stund til.

Hun holder høyt tempo. Dette er hennes tredje album på like mange år. I tillegg gjester hun både den ene og den andre artisten på deres plater. Når suksessen er så fenomenal som det Rihanna opplever, er det enklere å suse av sted. Hun behøver ikke se seg tilbake. Men om hun gjør det, så vil hun se at hun har hatt 11 nummer-én-låter i USA.

«Talk That Talk» har alt som skal til for å holde på det store publikummet. Rihanna er frisk, utfordrende og sexy både når det gjelder sang og ord. Blandingen av heftig klubbmusikk, hip hop, soul og RnB er selvsagt kynisk gjennomtenkt av kommersielle øyne og ører. Men det slår ikke negativt ut som det ofte pleier når forretningsmenn blir for kalkulert i tankegangen.

Her er rett og slett for mange gode låter. Hør bare den nervepirrende og sjelfulle «Drunk On Love», med norske Stargate i kulissene. Eller tittelkuttet, som hun gjør sammen med Jay-Z. Et par skikkelige kraftballader hører også med. De heter «We All Want Love» og «Farewell». Jo da, det meste stemmer på «Talk That Talk».