Bookmakerne som bestemmer oddsen for hver av Idol-finalistene hos Unibet rangerer Timian R. Naastad på tredjeplass på lista over de ti «Idol»-deltakerne som starter finalerundene fredag kveld. Isabella Leroy er favoritt på førsteplass hos Unibet.

Tror Timian vinner

De som allerede har satt penger på sluttresultatet, tror imidlertid mest på Timian Ripnes Naastad som vinner av «Idol 2007».

Spillselskapet har registrert flest enkeltspill på 17-åringen fra Kristiansund.

Dersom majoriteten har tippet rett, får de 5,50 kroner igjen for hver krone de har satset på Timians seier. Isabella Leroy, som Unibet selv har størst tro på, gir imidlertid bare 5 kroner igjen for hver krone.

Satset 10 000 på én deltaker

— Vi registrerer at tippere fra byer og tettsteder med egne Idol-artister har mest tro på sine lokale helter, opplyser Bent Svele i Unibet i en pressemelding.

Høyest odds har Linnea Dahle som gikk videre i wild card-programmet sist uke. Om hun til slutt vinner konkurransen, gir det en tilbakebetaling på 15 ganger innsatsen. En person har så stor tro på henne at han har satset hele 10.000 kroner. Det vil dermed gi en utbetaling på 150.000 kroner dersom Linnea tar innersvingen på konkurrentene.

— Vi har aldri tidligere opplevd så stor interesse for odds-spill på Idol-artistene. Spill på Idol konkurrerer nå om spill på våre aller mest attraktive fotballkamper, sier Bent Svele i Unibet.

Hvem blir stemt ut fredag 26. oktober?

Linnea 3.00

Anne 4.00

Bjørn-Johan 5.50

Glenn 6.00

Marius 6.00

Åste 7.00

Timian 15.00

Isabella 15.00

Linda 25.00

Kim Rune 25.00

(odds fra Unibet)