KRISTIANSAND: "Humorgalla 2013" består av Else Kåss Furuseth, Morten Ramm og Tore Sagen. Kåss Furuseth og Ramm har blitt kjent gjennom "Torsdag kveld fra Nydalen", Sagen gjennom "Radioresepsjonen". I tillegg har trioen med gjestene Martin Beyer Olsen og Lars Berrum, og de går på scenen i Kilden i kveld med stor selvsikkerhet.

— Vi liker showet vårt, så da må vi stole på at andre også gjør det, sier Kåss Furuseth.

— Det er bare salen som kan ødelegge dette, legger Ramm til.

— Innholdet er det ikke noe galt med. Det er en fin blanding av gammelt og nytt. Publikum får se noe de aldri har sett før. Og som de trolig ikke kommer til å se igjen, parerer Kåss Furuseth, og smiler.

- Lov til mer her

De tre er kjent for å tøye strikken innholdsmessig, og frykter ikke at humorgallaen blir for drøy for sarte sørlendinger.

— Det er noe som henger igjen fra gammelt av. Kristiansand er fullt på høyde med hvilken som helst annen by, når det gjelder hva publikum tåler, sier Ramm.

— Jeg føler vi har lov til litt mer her, sier Kåss Furuseth.

Første show sammen

De tre komikerne har på hver sin måte satt sitt preg på humor-Norge de siste årene, men de har aldri før stått en scene sammen som en trio.

— Jeg og Else har jobbet sammen før. Jeg og Morten er naboer. Også kjenner vi alle Martin og Lars, sier Ramm.

— Det er veldig hyggelig å være på turné sammen. I morgen skal vi kjøre buss videre til Stavanger. Det blir koselig. Det er nesten som å dra på hyttetur, sier Kåss Furuseth.

— Da jeg hørte vi skulle kjøre buss, skjønte jeg at vi bare er en liten revygruppe. Jeg har aldri kjørt buss på turné før, sier Sagen.

Trioen kjører to forestillinger i Kilden i kveld. Totalt skal Humorgalla 2013 innom ti byer, før turneen avsluttes i Skien 14. desember.