LIDOLIDO: Foran scenen under LidoLido er det foreløpig lite folk. Men publikum strømmer jevnt til. Foto: Kristin Ellefsen

KRISTIANSAND: — Jeg bare måtte dra hit. Jeg elsker Kristiansand og jeg elsker musikk, sier Maria Skarpaas Andersen (19) fra Moss i det hun og de nye kompisene løper ut i vannet på Bystranda.

— Det ble en skikkelig spontantur hit. Jeg fikk et spørsmål fra ei venninne i går da jeg sto på jobb om å dra hit. På en halvtime pakket jeg, dusjet, spiste og fikk satt meg i bilen på vei til Kristiansand. Vi kom hit halv tre i natt. Og jeg er bare forelsket i dette opplegget, forteller hun.

— Vi ble kjent i dag faktisk, sier Raymond Stangenes (24) og peker på Maria.

— Jeg er fra Kristiansand og måtte invitere noen venner hit, så jeg spurte Tore fra Oslo.

LidoLido på scenen - få folk på området

I det klokka passerer halv sju på Bystranda er området mer folksomt, men det er fortsatt god plass på Palmesus-området i det LidoLido entrer scenen.

LIDOLIDO: Foran scenen under LidoLido er det foreløpig lite folk. Men publikum strømmer jevnt til. Foto: Kristin Ellefsen

Temperaturen er forsatt upåklagelig og smilende mennesker danser rundt i sanda. Det er god grunn til å tro at folk venter med å ankomme området. Kanskje Karpe DIem trekker flere folk fra klokka 20, da konserten deres begynner?