I et intervju med det tyske magasinet Stern, forteller den britiske sangeren Robbie Williams om hvor langt nede han har vært i medisinskapet.

35-åringen sier han holdt på å dø på grunn av sin avhengighet av reseptbelagte medisiner, og at nettopp denne erkjennelsen om livets forgjengelighet, berget hans liv.

— Robbie Williams går ikke til rehabilitering bare fordi hans liv er litt ute av kontroll, sier Williams om seg selv i tredje person.

— Det var helt seriøst. Døden måtte banke på døra for å hjelpe meg med avgjørelsen, sier stjerna om da han bestemte seg for å gå til rehabilitering.

Williams sier han fremdeles frykter et tilbakeslag, selv om han har vært rein for dop i tre år nå. Likevel ser han lyst på livet.

— Jeg er klar over at jeg har en selvdestruktiv karakter. Men holder det meg tilbake fra å ha det lykkelig? Nei, sier Williams til Stern.

12. oktober kommer hans nye singel «Bodies» ut, og senere i høst kommer albumet «Reality Killed The Video Star» .

Williams takker kjæresten Ayda Field for sin gode kurs i livet.

— Jeg er nå forelsket i ei som returnerer kjærligheten like sterkt som jeg elsker henne. Jeg har aldri opplevd noe slikt før. Det er det som gjør meg så omtenksom i dette forholdet, for jeg vil ikke såre Ayda, sier Williams.