— Selvfølgelig må kvinnen tilfredsstille mannen seksuelt, og ha sex når han vil det, skriver Løite i et innlegg på sin egen blogg til støtte for svenske Anna Anka. Blogginnlegget ble først omtalt av tv2underholdning.no.

Blogginnlegget har hun ifølge seg selv skrevet etter at noen har spurt henne om hennes mening angående Anna Anka. Løite sier at hun på mange måter er enig med Anka, og at hun personlig synes at likestillingsdebatten tar helt av.

LES OGSÅ:

FrP-politiker kaster klærne - igjen

Skal bo sammen med Hugh Hefner

— Kvinner skal liksom bli menn på mange måter, og menn skal bli kvinner. Alt skal være likt uansett, men vi er jo faktisk ikke like, skriver hun på bloggen.

Og utdyper:

— Jeg synes faktisk synd på skandinaviske menn. Mange jenter vet ikke hvordan de skal steike kjøttdeig engang.

Hun mener det er en selvfølge at middagen skal stå klar på bordet når mannen kommer hjem fra jobb. Videre skal kvinnen være trofast og støtte mannen sin uansett.

— Men jeg forventer mye tilbake fra mannen i gjengjeld. Jeg synes blant annet at mannen skal forsørge damen sin, og passe på at hun føler seg trygg, skriver hun.

I et nytt blogginnlegg oppklarer Løite misforståelser, og sier at hun er for likestilling, like rettigheter og at hun aldri har sagt at «menn er mer verdt enn kvinner!».

I bloggen hennes understreker hun at dette er hennes personlige mening, og at det ikke har noe som helst med Frp sin politikk å gjøre.

Tove Lill Løyte var i fjor vår i «Swedish Mansion», den svenske versjonen av Playboy Mansion. (Foto: Privat) Foto: Privat

Løite besitter for tiden ikke noen offisielle Frp-verv, men utelukker ikke en nedtrapping av nakenmodellyrket til fordel for storpolitikk.

— Det hadde vært en drøm å komme inn på Stortinget om noen år, når jeg har mer erfaring. Men drømmeyrket de kommende årene er å være glamourmodell, har Løite uttalt til Dagbladet .

Enig eller uenig med Løite? Skriv inn din mening i kommentarfeltet under.