I sommer har kinogjengere verden over sett henne i den andre Transformers-filmen. I høst spiller hun den demonbesatte heiagjenglederen Jennifer Check i filmen «Jennifer's Body». Etter en litt uheldig lefling med overnaturlige krefter sammen med et rockeband blir hun besatt av en demon, og som en litt uheldig bivirkning begynner hun å spise guttene på skolen. Amanda Seyfried, kjent fra «Mamma Mia», spiller venninnen som forsøker å holde Jennifer unna den nye favorittdietten.

Juno

Det er teamet som sto bak manuskriptet til suksessfilmen «Juno», Diablo Cody og Jason Reitman, som har skrevet «Jennifer's Body».

Mobbing

Ifølge filmens offisielle nettside har den premiere 18. september i USA, og her til Norge kommer den på kino 9. oktober. En trailer fra grøsserkomedien er allerede sendt ut, men nå har filmskaperne og Megan Fox tatt i bruk god gammeldags folkeopplysning for å lokke folk til kinosalene. I en tilsynelatende alvorstynget videomelding tar Fox for seg problemet med gruppepress på videregående skoler. Rådene hun gir er imidlertid en smule uvanlige.

Her er meldingen fra Megan: